اجرا و ساخت انواع استخر

امروزه داشتن یک استخر زیبا و کاربردی یک ضرورت به حساب می ابد.با توجه به تنش آبی موجود در کشورمان ساخت استخر سنتی به دلیل هدر رفت بالای اب تقریبا منسوخ شده و اجرای استخر تصویه جایگزین استخرهای قدیمی شده ما در این مقاله سعی داریم مراحل اجرای استخرویلایی و استخر عمومی را تا حدی برای شما ارایه کنیم. لکن نکته ای که دوستان باید به ان دقت کنند این است که ساخت استخر و طراحی آن را به پیمانکار با تجربه و متخصص  بسپارند و از اجرای استخر توسط نیروهای غیر متخصص این حوزه بپرهیزید و از خسارت احتمالی ناشی از اجرای نادرست جلوگیری کنند. پارامترایی شامل اصول طراحی و ترکیب ان با معماری ویلای شما و همچنین محاسبات سازه ای .تهیه نقشه های تاسیسات و برق و ….. جز مواردی هستند که نیازمند یک تیم قوی و با تجربه میباشد. شرکت ابگین پول این مهم را برا شما کارفرمایان عزیز فراهم نموده تا از یک استخر زیبا و کاربردی نهایت استفاده رو ببرید.

جهت اطلاع از قیمت ها و مشاوره رایگان جهت ساخت استخر کلیک  کنید.

مراحل اجرای استخر ویلایی:

گام اول / چیدمان و لکه گذاری استخر

اولین قدم از ساخت استخر جانمایی درست بر اساس سایت پلان و موقعیت قرار گیری و ابعاد استاندارد استخر شما میباشد مشاوره با یکی از کارشناسان ما به شما کمک میکند  که  متوجه بشید دقیقاً به دنبال چه چیزی هستید، ترجیحات طراحی استخر شما وخواسته های کارفرما منجر به  یک ایده کلی از چشم انداز استخر مورد نظر بدست می آورد مشاور ما همچنین بررسی دقیقی از منطقه پیشنهادی خواهد کرد و ابعاد استخر و موتورخانه را به شما پیشنهاد خواهد داد.

12

گام دوم/ گود برداری

دومین مرحله ساخت استخر گودبرداری می باشد که با توجه مشخصات محل و نوع خاک نحوه دسترسی نوع وسیله خاکبرداری استخر مشخص می گردد.

اولین قدم از ساخت استخر جانمایی درست بر اساس سایت پلان و موقعیت قرار گیری و ابعاد استاندارد استخر شما میباشد مشاوره با یکی از کارشناسان ما به شما کمک میکند  که  متوجه بشید دقیقاً به دنبال چه چیزی هستید، ترجیحات طراحی استخر شما وخواسته های کارفرما منجر به  یک ایده کلی از چشم انداز استخر مورد نظر بدست می آورد مشاور ما همچنین بررسی دقیقی از منطقه پیشنهادی خواهد کرد و ابعاد استخر و موتورخانه را به شما پیشنهاد خواهد داد.

13

گام سوم / تسطیح خاک ، اجرای شفته آهک و بتن مگر

مرحله سوم  تسطیح خاک یا اصطلاحا رگلاژ گفته میشود به این معنا که پستی و بلندی های حاصل از گود برداری را یکسان سازی کنیم  که اصولا در استخرهای خانگی به صورت دستی انجام می شود  ولی پیشنهاد ما برای کاستی ها استفاده از بتن حجمی  یا متراکم نمودن خاک دستی میباشد.سپس اجرای شفته آهک جهت محکم نمودن بستر خاک و همچنین جلوگیری از نفوذ رطوبت و ریشه درختان بوده و در آخر بتن مگر که اصولا به ارتفاع ۱۰  سانتیمتر اجرا می شود.

14

گام چهارم / آرماتور بندی کف

آرماتور بندی کف استخر با توجه به موقعیت مکانی و نوع خاک و محاسبات سازه ای می باشد اما اصولا به صورت ۲ لایه مش از میلگرد ۱۲ الی ۱۶ با چشمه ۲۰ سانتیمتر استفاده می گردد. دقت شود که در آمارتور بندی کف آرماتورهای دیوار بهصورت انتظار نباشد و به طور کامل تا ارتفاع مورد نظر کار شود.

15

گام پنجم / لوله کشی کف استخر و تست آب بندی لوله ها

پنجمین مرحله و یکی از مهمترین مراحل اجرای استخر، لوله کشی کف بوده زیرا با توجه به اینکه بعد از بتن ریزی دسترسی به این مرحله غیر ممکن بوده این مرحله باید به دقت اجرا شود و بعد از اجرای لوله کشی حتما لوله و اتصالات به مدت ۴۸ ساعت تحت فشار حداقل ۶ بار قرار بگیرند

16

گام ششم / آرماتور بندی لایه دوم،آرماتور بندی دیوار استخر و اجرای واتر استاپ استخر

با توجه به اینکه لوله های کف باید بین لایه آرماتورکف قرار بگیرند لازم است لایه دوم آرماتور استخر بعد از اجرای لوله کشی انجام شود

اجرای واتر استاپ نیز برای ساخت استخر کاملا نیاز بوده که به هیچ وجه نباید از واتراستاپ ساده در اجرای استخر استفاده شود و نیز به هیچ وجه نباید به وسیله سیم آرماتور مهار شود

18

گام هفتم / بتن ریزی کف

در بتن ریزی کف استخر باید دقت شود حتما از مواد افزودنی از جمله سوپر ژل میکروسیلیس استفاده شود که با توجه به عیار بتن مقدار مصرف  و شرکت سازنده  درصد اختلاط ان تعیین می گردد.

19

گام هشتم / قالب بندی و بتن ریزی دیوار استخر

 در بتن ریزی دیوار استخر به این نکته باید توجه گردد که  الزاما بتن به صورت یکجا و در سریعترین زمان ممکن انجام شود و به هیج وجه در دو مرحله بتن ریزی انجام نگردد مگر در شرایط خاص و با تاییدیه ناظر.کاور بتن دیوار استخرحداکثر ۷ سانتیمتر اجرا گردد و بهتریت راه برای مهار میلگرد اسپیسر خورشیدی می باشد و قالب بندی دیوار استخر نیز با توجه مشخصات محل تعیین می گردد که اصولا یا به صورت دو طرفه یا یکطرفه ( یکطرف دیوار بلوکی یا اجری ) اجرا می گردد.

برای بتن ریزی دیوار استخر نیز همانگونه که در گام هفتم ذکر شد باید از مواد افزودنی استفاده گردد.

199

گام نهم / سیمانکاری استخر و آب بندی استخر و تست آب بندی استخر

سیمانکاری استخر بعد از مرحله بتن ریزی انجام می شود که این مرحله نیز باید به دقت و به وسیله موار آب بندی سیمانکاری شود. در این مرحله کدهای ارتفاعی. ترازکردن ناشاقولی ها و فرم دادن در محلهای گرد و دایره شکل انجام میشود.

آب بندی استخر به وسیله مواد دو جزیی انجام می شود که لازم است حداقل سه بار به مدت زمان دو روز انجام شود

و همچنین استخر به مدت ۵ روز تست آب بندی می شود

ساخت استخر

گام دهم / کاشیکاری استخر

مرحله بعدی فرایند ساخت استخر ، کاشیکاری استخر و انتخاب کاشی استخری می باشد که با توجه به سلیقه کارفرمای محترم انتخاب و اجرا میگردد و با توجه به پیچیدگی استخر زمان بندی میشود

19999

گام یازدهم / اجرای موتورخانه استخر

اجرای موتور خانه استخر شامل چند بخش از جمله تصفیه خانه ، موتورخانه ، برق کشی و تابلو برق می گردد.

199999

گام دوازده / پر کردن استخر و راه اندازی

در مرحله پایانی همکاران ما بعد از تست تمامی تجهیزات و آب ، استخر ساخته شده را تحویل شما نمایند

1999999