مقالات

هزینه ساخت جکوزی در منزل

هزینه ساخت جکوزی در منزل

پس از پشت سر گذراندن یک روز پر مشغله و خسته کننده، استفاده از یک ماساژآبی و استراحت در یک جکوزی، احساس فوق العاده‌ای به افراد میبخشد. اما مسافت طولانی و مشکلات ترافیکی خود یک دغدغه بزرگ برای رسیدن به یک جکوزی است که افراد از آن دوری میکنند و تمایل رفتن به آنجا را ندارند. پس با داشتن یک جکوزی در منزل شخصی خود، می‌توانیم از آن لذت کافی را ببریم و از مزایای آن به خوبی بهره مند شویم. اصولا هزینه ساخت جکوزی در منزل، میتواند باتوجه‌به امکانات و ابعادی که مدنظر ماست، متفاوت باشد. امروزه با پیشرفت علم در صنعت خانه سازی، شاهد به روز شدن مصالح در امور ساختمان سازی و همینطور استخر و جکوزی هستیم. در این مقاله از سایت آبگین پول قصد داریم تا شما را با هزینه ساخت جکوزی در منزل و عوامل آن آشنا سازیم. پس اگر قصد ساخت یک جکوزی در منزل خود دارید، مارا تا انتهای این متن همراهی کنید و در صورت نیاز به اصول طراحی استخر حتما از خدمات ما بهره‌مند شوید.

ساخت جکوزی

هزینه ساخت جکوزی در منزل چقدر است؟

اگر بخواهیم در یک جمله به این سؤال پاسخ دهیم، باید بگوییم، هزینه ساخت جکوزی در منزل به عوامل مختلفی از جمله انواع روش ساخت جکوزی، جکوزی‌های آماده، سایز و اندازه موردنظر آن و همچنین تجهیزاتی که در حین کار از آن استفاده می‌شود، بستگی دارد. اما علی‌القاعده در بین تمامی موارد ذکر شده، بیشترین هزینه‌ای که در امور جکوزی خانگی به خود اختصاص می‌دهد ساختن آن است. اشخاص برای ساخت یک جکوزی در منزل شخصی و یا ویلای خود باید از بهترین مصالح و برترین امکانات استفاده کنند. همین امر باعث شده که هزینه ساخت جکوزی در منزل به‌مراتب بیشتر از جکوزی در اماکن عمومی شود.

5 مراحل ساخت جکوزی خانگی

در ابتدا برای ساخت یک جکوزی باید یک برنامه دقیقی از نظر شیوه ساخت جکوزی، مدیریت مالی و اقتصادی و همچنین زمان‌بندی مناسب داشته باشیم. با داشتن یک برنامه دقیق ما می‌توانیم بدون اتلاف وقت هزینه تقریبی جکوزی در منزل را برآورد کنیم. همچنین داشتن یک برنامه درست در زمان ما نیز صرفه‌جویی خواهد کرد. از ابتدایی‌ترین عواملی که در این مرحله باید در نظر داشت، می‌توان به‌اندازه و ابعاد جکوزی، شکل و تجهیزات ظاهری و همچنین ظرفیت و قابلیت آن اشاره نمود.

1. طراحی شکل ظاهری جکوزی

این مرحله، اولین مرحله در ساخت استخر در منزل است. امروزه با استفاده از نرم‌افزارهای معماری می‌توان سازه را قبل از اجرا و ساخت، طراحی کرده و در صورت انتخاب ظاهر آن بسته به محیطی که در آن سازه قصد داریم جکوزی را بسازیم، انتخاب می‌کنیم. همچنین در انتخاب نقشه سازه دقت کنیم که پیچیدگی نقشه سازه با اجرای آن، رابطه مستقیم دارد. همچنین هزینه آن نیز افزایش خواهد یافت.

2. خاک‌برداری برای ساخت جکوزی در منزل

مرحله خاک‌برداری در ساخت جکوزی، زمانی دارای اهمیت است که مکان موردنظر برای ساخت، منزل شخصی، ویلا و یا باغ باشد. در این صورت مهندسین و یا پیمانکاران می‌توانند مطابق نقشه و استانداردها در ساخت جکوزی گودبرداری کرده و سپس بستر را برای ادامه مراحل آماده کنند.

3. آرماتوربندی و اجرای اسکلت جکوزی

بعد از پشت سر گذاشتن مرحله اولیه یا همان گودبرداری، نوبت به مرحله اجرای اسکلت جکوزی می‌شود. در این مرحله طبق نقشه‌های موجود و مشخص‌بودن اندازه دقیق آرماتور، نسبت به ساخت آن اقدام خواهیم نمود. این کار را ازاین‌جهت انجام داده تا مقاومت و دوام سازه را افزایش دهیم و از ایجاد ترک‌خوردگی و یا شکستگی جکوزی در حین استفاده و بهره‌وری از آن جلوگیری کنیم.

4. تأسیسات جکوزی و بتن‌ریزی

تأسیسات جکوزی و بتن‌ریزی

این مرحله یکی از مهم‌ترین مراحل در ساخت یک جکوزی است. این مرحله ازآن‌جهت حائز اهمیت است که پس از اتمام ساخت دسترسی به آن بسیار دشوار بوده و در هنگام به‌وجودآمدن هرگونه خرابی، تعمیر آن سخت و هزینه بر است.  در این مرحله دو ورودی آب سردوگرم را برای جکوزی در نظر می‌گیریم. پس از آن نوبت به مرحله بتن‌ریزی است. در این مرحله دقت داشته باشید که از مواد نرم و روان استفاده کنید تا در اجرای مرحله بتن‌ریزی به مشکل برنخوریم.

5. ساخت شکل ظاهری و اجرای پوسته جکوزی

در مرحله ساخت شکل ظاهری جکوزی، باتوجه‌به نقشه موجود با استفاده از آجر و بتن قالب کلی و یا همان حوض جکوزی را درست می‌کنیم. توجه داشته باشید که آب‌بندی جکوزی نیز در این مرحله انجام می‌گیرد. سپس در آخرین مرحله در ساخت جکوزی، سرامیک و قسمت پوسته آن را اجرا خواهیم کرد.

تجهیزات موجود در ساخت جکوزی

تجهیزات جکوزی جزو ابزارهای ضروری است که برای داشتن یک جکوزی خانگی استاندارد باید تهیه کرد. تجهیزات لازم برای ساخت جکوزی در منزل عبارت‌اند از هیتر یا آب‌گرم‌کن آب جکوزی، جت آب جکوزی، روشنایی و نورپردازی جکوزی، پمپ آب جکوزی، تصفیه آب جکوزی و اسکیمر. در ادامه مطلب تمامی موارد را به طور مختصر برایتان توضیح خواهیم داد.

1. هیتر یا آب‌گرم‌کن

به‌جرئت می‌توان گفت این وسیله یکی از اصلی‌ترین ابزار ضروری برای یک جکوزی است. زیرا ماهیت و چیستی جکوزی به هیتر یا آبگرم کن برمی‌گردد. از انواع هیتر‌ها می‌توان برای گرمایش جکوزی استفاده کرد؛ اما هیتر برقی به دلیل اینکه حجم کمی را اشغال می‌کند، از محبوبیت بالایی برخوردار است.

2. جت جکوزی

جت جکوزی وظیفه پمپاژ مخلوطی از آب‌وهوا را دارد. این ابزار از دو قسمت پایه و سر تشکیل شده است. پایه آن در قسمت پشت جکوزی و سر جت نیز در داخل آن نصب خواهد شد.

3. روشنایی جکوزی

روشنایی و نورپردازی در جکوزی‌های عمومی فاقد اهمیت هستند. اما در جکوزی داخل منزل به دلیل داشتن جلوه زیبا و لوکس، از اهمیت بالایی برخوردارند.

4. پمپ آب جکوزی

یکی دیگر از ابزارآلات ضروری و حیاتی برای جکوزی در منزل، پمپ آب است. این وسیله وظیفه به جریان در آوردن آب در طول استفاده از آن را برعهده دارد. قدرت پمپ‌ها آن‌قدر زیاد است که فعالیت آن باعث شده دیگر ارگان‌های جکوزی نیز به فعالیت عادی خود بپردازند.

5. تصفیه آب جکوزی

این وسیله نیز وجودش در هر جکوزی ضروری بوده و نصب می‌شود. این وسیله کثیفی‌ها و ضایعات آب را گرفته، آن را تصفیه کرده و سپس آب را به داخل جکوزی برمی‌گرداند. این کار با استفاده از فیلتر‌های موجود در دستگاه تصفیه انجام می‌شود.

6. اسکیمر

وجود اسکیمر‌ها در کنار دستگاه تصفیه لازم و ضروری است. زیرا که این دستگاه ضایعات و مواد اضافی را گرفته و به بخش تصفیه آب منتقل می‌کند تا در طول بهره‌برداری آبی پاکیزه را برای استفاده داشته باشیم. وجود این دستگاه در جکوزی‌های عمومی از اهمیت بالایی نسبت به جکوزی در منزل برخوردار است.

کاهش هزینه ساخت جکوزی در منزل

برای کاهش هزینه ساخت جکوزی در منزل می‌توانیم در هنگام طراحی و اجرای آن  از متریال و مواد اولیه باکیفیت سطح متوسط استفاده کنیم. همچنین می‌توانیم بخش نورپردازی و تجهیزات روشنایی که وجود آن ضرورتی برای جکوزی ندارد را حذف کنیم.

اسکیمر

اسکیمر

سخن پایانی

مهم‌ترین عامل در تعیین هزینه ساخت جکوزی، تجهیزات است. چرا که سازه جکوزی یک سازه کوچک است و معمولاً زیاد هزینه‌بردار نیست، اما همین سازه کوچک تأسیسات بسیار پیچیده‌ای دارد. یک جکوزی، تمام تأسیسات یک استخر کوچک شامل مدار تصفیه و گرمایش را داراست، از طرفی دارای پمپ‌های ماساژ قوی نیز هست. از طرفی  در بازار تجهیزات با برندهای متفاوت چینی، ایتالیایی و آمریکایی وجود دارند که در مورد برخی از تجهیزات قیمت نمونه آمریکایی چهار برابر نمونه چینی است؛ لذا تجهیزات انتخاب شده برای جکوزی به‌شدت هزینه ساخت جکوزی را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. نوع سرامیک انتخاب شده برای جکوزی، چراغ‌ها، تابلو برق، رینگ جکوزی و… نیز بر هزینه ساخت جکوزی مؤثرند اما همان‌طور که پیش‌تر نیز اشاره شد مهم‌ترین عامل تأسیسات جکوزی است.

منبع: homeguide. com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *