ابعاد استخر مسکونی

ابعاد استخر مسکونی

طراحی و پیاده‌سازی استخر در خانه‌ها امری است که از دیرباز تا کنون در برخی از خانه‌ها موردتوجه قرار می‌گرفته است و ما قصد داری تا در این نوشته از سایت آبگین پول با بررسی ابعاد استخر مسکونی بیشتر در این زمینه اطلاعاتی را کسب کنیم. ساخت استخر در خانه و ویلا جنبه تفریحی دارد و گزینه مناسبی برای تفریح خانواده به حساب می‌آید و می‌تواند واقع بع عنوان یک فعالیت سرگرم کننده روی آن حساب باز کرد. اما یکی از مواردی که در ابتدا باید بررسی شود این است که قرار است استخر در چه بستری و در چه فضایی راه اندازی شود و بعد از مشخص شدن آن باید تصمیم گرفت و به واسطه نظر کارشناس ابعاد استخر مسکونی را مشخص نمود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ابعاد استخر مسکونی در ادامه این نوشته از سایت آبگین پول همراه ما باشید.

برای مطالعه کامل طراحی استخر کلیک کنید.

ابعاد استخر مسکونی باید چقدر باشد؟

ابعاد استخر مسکونی باید چقدر باشد؟

ابعاد استخر مسکونی باید چقدر باشد؟

ابعاد استخر مسکونی توسط کارشناس مربوطه و  با توجه به ابعاد منزل شما تعیین خواهد شد. اما به‌طورکلی برای خانه‌هایی با فضای بزرگ طول استخر‌ها به 25 متر می‌رسد. در برخی از خانه‌های ویلایی با توجه به ابعاد بزرگی که دارند ابعاد استخر مسکونی‌شان به 50 متر نیز می‌رسد. در خانه‌های آپارتمانی نیز ابعاد استخر در حدود 12. 5 متر است. پس به طور خلاصه ابعاد استخر مسکونی عبارت‌اند از:

  • خانه‌های ویلایی: 50 متر
  • خانه‌های بزرگ: 25 متر
  • خانه‌های آپارتمانی 12. 5 متر

عمق استخر مسکونی باید چقدر باشد؟

عمق استخر مسکونی نیز یکی دیگر از مواردی است که باید موردتوجه قرار گیرد. به‌طورکلی عمق استخر مسکونی بین یک متر الی دو متر است. البته این اعداد ذکر شده نرم عادی عمق استخر مسکونی را بیان می‌کنند. در برخی از مواقع کارفرما میل دارد تا عمق استخر مسکونی افزایش یابد تا استخر قابلیت شیرجه‌زدن را نیز داشته باشد. در برخی از منازل استخر برای کوکان طراحی می‌شود و بنابراین مجدد عمق استخر متغیر خواهد بود.

شکل هندسی استخر مسکونی

شکل هندسی استخر مسکونی

شکل هندسی استخر مسکونی

بعد از مشخص‌شدن ابعاد استخر و عمق آن نوبت به این می‌رسد که کارفرما و مهندس ناظر پروژه به این نتیجه برسند که شکل هندسی استخر مسکونی به چه شکل باشد. این مورد به‌غیراز موارد فنی مهندسی به مواردی نظیر ساختار ساختمان، سلیقه کارفرما و…. بستگی دارد.

نتیجه‌گیری

در این نوشته از سایت آبگین پول در مورد ابعاد استخر مسکونی صحبت کردیم و در پی آن به مواردی نظیر طراحی استخر به شکل هندسی و عمق آن نیز پرداختیم و اطلاعاتی را در اختیار شما همراهان عزیز قرار دادیم. امیدواریم مطالب بیان شده در این نوشته برای شما کاربردی و مفید بوده باشد و از آنها بهره‌مند شده باشید. درصورتی‌که در ارتباط با ” ابعاد استخر” سؤالی دارید آن را در بخش کامنت‌ها با ما اشتراک بگذارید تا پاسخگوی شما باشیم. ممنون از همراهی شما.

منبع: aquabluepools. net

استخر سرپوشیده خانگی

استخر سرپوشیده خانگی

در بسیاری از موارد برای شما هم پیش‌آمده که ترجیح بدهید به‌جای استخرهای عمومی از یک استخر سرپوشیده خانگی استفاده کنید. محدودیت زمانی و ترافیک و در بسیاری از موارد رعایت اصول بهداشتی و سلامت از جمله مواردی هستند که شما را به یک استخر خانگی و سرپوشیده دعوت کنند. در فصول سرد سال که استفاده از استخرهای ویلایی یا استخرهای روباز غیرممکن می‌شود حتی بعضاً رفتن به استخرهای عمومی با دشواری همراه هست یک استخر سرپوشیده خانگی بهترین گزینه برای شما است. از مهم‌ترین مواردی که گاها خانم‌ها یا افراد دارای بیماری‌های پوستی را به سمت استخرهای سرپوشیده خانگی سوق می‌دهد پوشش پوست بدن از اشعه‌های زیان‌بار خورشید و آلودگی‌های هواست. در این مقاله از سایت آبگین پول به بررسی استخرهای خانگی سرپوشیده می‌پردازیم.

چرا استخر سرپوشیده

چرا استخر سرپوشیده

چرا استخر سرپوشیده

طراحی و ساخت یک استخر سرپوشیده خانگی یکی از گرم‌ترین تجربه‌های آبی شما در فصول سرد سال و برای سردی عضلات دردناکتان پس از روزهای کاری خسته‌کننده است. استخرهای سرپوشیده می‌توانند یک نمونه از استخرهای خانگی و خصوصی باشند. از جمله استفاده‌های این مدل استخرها می‌توان به سرگرمی و جشن‌های دوستانه اشاره کرد.

در این بخش به بررسی دلایل ترجیح استفاده از استخرهای سرپوشیده خانگی می‌پردازیم:

  1. ورزش

استخرهای سرپوشیده را به‌راحتی می‌توان برای ورزش‌هایی مثل شنا و ایروبیک و دیگر ورزش‌های آبی طراحی کرد. استخرهای مخصوص ورزش‌های آبی باید به‌گونه‌ای طراحی شوند که بیشترین کاربرد را داشته باشند. برای مثال استخرهای مختص ورزش شنا باید شکل مربع یا مستطیل داشته باشند برای اینکه شناگر توانایی مانور دادن داشته باشند. اگر شما به دنبال استخری دو کاربرده هستید نیز نوع طراحی شما باید متفاوت باشد.

  1. سرگرمی،

استخرهای سرپوشیده برای بازی و سرگرمی خصوصاً در کودکان، ایدئال هستند. شما می‌توانید طراحی کاربری متفاوتی برای استخر خانگی خود به‌منظور سرگرمی، استراحت و دورهمی‌های خانوادگی و دوستانه داشته باشید. در این صورت استخر شما باید عمق مناسبی داشته باشد خصوصاً اگر سن کاربری استخر شما برای کودکان و نوجوانان است. اگر استخر شما مورداستفاده تمام دوره‌های سنی هست می‌توانید با استفاده از یک سطح شیب‌دار بخش کم‌عمق استخر را از بخش عمیق آن جدا کنید.

  1. ریلکسیشن،

استخرهای سرپوشیده خانگی غالباً برای آرامش گرفتن و ریلکس کردن طراحی می‌شوند. ممکن است افراد یک‌خانه بعد از یک روز کاری خسته‌کننده نیاز به آب‌تنی و ریلکس کردن داشته باشند و چه چیزی بهتر از یک استخر سرپوشیده خانگی و فضایی گرم و ساکت. در طراحی کاربری این استخرهای نیاز به رعایت شکل و فرم خاصی نیست. تنها نکته‌ای که اهمیت بالایی دارد امکانات استفاده شده در کنار استخر است. برای مثال می‌توان از مبلمان‌های راحتی و یک‌بار برای انواع نوشیدنی‌ها استفاده کرد. حتی استفاده از یک آلاچیق کنار استخر سرپوشیده خانگی شما بی‌تأثیر نیست.

بهترین انتخاب در طراحی استخرهای سرپوشیده

بهترین انتخاب در طراحی استخرهای سرپوشیده

بهترین انتخاب در طراحی استخرهای سرپوشیده

در این بخش به بررسی انواع استخرهای سرپوشیده می‌پردازیم.

  1. استخر سرپوشیده اسکیمر ( Skimmer Pool )

استخرهای سرپوشیده خانگی در مدل اسکیمر دارای دریچه‌هایی به نام اسکیمر هستند که این اسکیمرها در فصول مختلف سال در بالای دیوارهای استخر قرار می‌گیرند و وظیفه آن‌ها فیلترکردن و تمیزی آب استخر هست. مکان دقیق قرارگرفتن اسکیمرها حدوداً 75 تا 150 میلی‌متر بالاتر از سطح آب است.

  1. استخر سرپوشیده لول دک ( Deck Level Pools )

در این مدل استخرهای سرپوشیده آب با سطح استخر در یک تراز قرار می‌گیرد. فرایند تصفیه آب در این استخرها به این‌گونه است که آب به طور مداوم از لبه استخر به یک کانال انتقال (که در محیط اطراف استخر قرار گرفته است) منتقل می‌شود و بعد از جابه‌جایی در یک مخزن تعادلی جمع‌آوری می‌شود، سپس تصفیه شده و آب تمیز دوباره به استخر برگردانده می‌شود.

  1. استخرهای Infinity Edge Pool ) )

این استخرهای سرپوشیده با لبه بی‌نهایت به استخرهای بازتابنده معروف هستند. لبه این استخرها به طور توهم‌آمیزی طراحی شده است به‌گونه‌ای که آب از لبه آن‌ها سرازیر می‌شود و جلوه زیبایی به آن استخر می‌دهد. در این استخرهای بسیار لوکس که غالباً در خانه‌های خیلی بزرگ و ویلایی یا در هتل‌های بسیار گران‌قیمت طراحی و ساخته شده‌اند، آب در مقیاسی بزرگ مثل یک اقیانوس به نظر می‌رسد.

امکانات و ویژگی‌های استخر سرپوشیده خانگی

امکانات و ویژگی‌های استخر سرپوشیده خانگی

امکانات و ویژگی‌های استخر سرپوشیده خانگی

از جمله امکانات و ویژگی‌های منحصربه‌فردی که برای یک استخر سرپوشیده خانگی می‌توان در نظر گرفت:

نوع روشنایی

چراغ‌های استاندارد ال‌ای‌دی سفید در استخرهای سرپوشیده کاربرد دارند به این دلیل که این نوع لامپ‌ها تداعی‌کننده حس تمیزی در یک محیط آبی هستند.

نوع کاشی

در یک استخر، کاشی برای پوشاندن دیوارها، کف استخر و مناطقی دیگر نیز کاربرد دارند.

نوع کاشی‌های کار شده در استخر را می‌توانید از بین مجموعه بزرگی از انواع کاشی‌هایی که برای این نوع کاربری استفاده دارند، به سلیقه خودتان انتخاب کنید.

پوشش‌های روکش‌دار استخر

از جمله دلایل استفاده از روکش برای استخرهای سرپوشیده خانگی جذب دما و گرمای محیط و آب با کم‌کردن میزان تبخیر و اتلاف حرارت است.

پوشش ایمنی

پوشش‌های ایمنی اصولاً برای حفاظت از سقوط در آب استخر خصوصاً باهدف محافظت از کودکان و حیوانات خانگی استفاده می‌شود.

اتصالات استخر

استخرهای سرپوشیده غالباً مجهز به اتصالات فولادی ضدزنگ هستند. این اتصالات که شامل شیرهای آب، لوله‌های آب و دستگیره‌ها و دیگر موارد فلزی بکار رفته در یک استخر سرپوشیده است علاوه بر ضدزنگ بودن باید خاصیت مقاومت در برابر اسید را نیز داشته باشند.

سیستم تهویه

از ضروری‌ترین نیازهای یک استخر سرپوشیده خانگی تعبیه یک سیستم تهویه و گرمایشی مناسب است. از اهداف این سیستم می‌توان به ثابت نگه‌داشتن دمای هوا و آب و استخراج رطوبت و هوای اشباع شده اشاره کرد. سیستم‌های گرمایشی و تهویه در یک اتاق مجزا از استخر تعبیه می‌شوند و راه ارتباطی آن‌ها با استخر یک کانال هوا در سقف است.

سیستم تصفیه

حیاتی‌تر از همه برای یک استخر خوب سیستم تصفیه آب است. هر استخری باید یک سیستم تصفیه آب برای ارائه بهترین کیفیت آب داشته باشد. از جزئیات این سیستم‌های تصفیه می‌توان به پمپ آب و تمیزکننده‌های خودکار اشاره کرد.

از جمله امکانات رفاهی یک استخر نیز می‌توان به سونا، جکوزی و استخرهای آب گرم اشاره کرد. همچنین انواع و اقسام وسایل و جزئیات برای دکوراسیون یک استخر به کار گرفته می‌شوند. نکته مهم برای اکسسوری‌های بکار رفته در محیط یک استخر سرپوشیده خانگی، جنس این وسایل برای مقاومت در برابر رطوبت است.

مراحل ساخت استخر سرپوشیده خانگی

مراحل ساخت استخر سرپوشیده خانگی

مراحل ساخت استخر سرپوشیده خانگی

یک استخر را می‌توان در بازه‌های زمانی بین 12 تا 16 هفته حتی گاها کمتر یا بیشتر ساخت.

از مراحل ساخت یک استخر سرپوشیده می‌توان به این‌گونه یادکرد:

  1. تعیین محل استخر
  2. نصب تأسیسات استخر
  3. بتن‌ریزی و آرماتوربندی
  4. نصب اتصالات و امکانات رفاهی
  5. کاشی‌کاری استخر
  6. دکوراسیون کردن محیط استخر

نتیجه

در این مقاله به چرایی اهمیت استخرهای سرپوشیده خانگی و دیگر جزئیات آن‌ها پرداختیم. نهایتاً مراحلی از ساخت یک استخر را باهم بررسی کردیم. امروزه با توجه به اهمیتی که طراحی استخر سرپوشیده خانگی در خانه‌ها پیدا کرده یکی از ملزومات برای طراحان و نقشه‌کشان ساختمانی است. علاوه‌برآن کاربران نیز باید هنگام درخواست یک استخر خانگی نیازسنجی شوند و معیارهای خود را به‌درستی مشخص کنند. سپاس از همراهی شما.

منبع: thespruce. com

طراحی استخر ویلا

طراحی استخر ویلا

شاید برای شما هم استخر خانه‌های ویلایی جذاب و چشمگیر بوده باشد. در فضاهای سبز و آزاد خانه‌های ویلایی و حتی باغ‌ها طراحی و پیاده‌سازی استخر قابل‌اجرا است. یکی از عوامل زیباسازی محوطه‌های سبز و سرباز در این مکان‌ها همین استخرها هستند. انواع مختلفی از زیباترین و شیک‌ترین مدل‌ها برای طراحی محوطه استخر وجود دارد که طراحی هرکدام از این مدل‌ها از اصول و قوانین خاصی پیروی می‌کنند. انواع استخرها در ابعاد، سبک طراحی و کاربردها برای خانه باغ‌ها و ویلاها وجود دارد و استخر یکی از آپشن‌های هر نوع ساختمان به‌حساب می‌آید. در این مقاله از سایت آبگین پول به طور اجمالی به طراحی استخر ویلا می‌پردازیم. اگر شما هم از جمله دوستداران استخرهای ویلایی و آب بازی محسوب می‌شوید با ما همراه باشید.

اهمیت ساخت استخر در باغ ویلاها

اهمیت ساخت استخر در باغ ویلاها

در طراحی استخر ویلاها یکی از مهم‌ترین تأثیرگذارترین نقش‌ها مربوط به استخر است. از جمله دلایل اهمیت وجود یک استخر در ویلا یا باغ می‌توان به خواص درمانی آب از لحاظ جسمی و روحی و همچنین جنبه تفریحی و اوقات فراغت برای علاقه‌مندان به ورزش‌های آبی اشاره کرد. ازآنجایی‌که سالانه افراد زیادی به طور مکرر برای استفاده از استخر و ورزش‌های آبی به مکان‌های عمومی مراجعه می‌کنند، وجود استخر در خانه‌ها و ویلاهای شخصی می‌تواند کمک‌کننده افراد در زمینه‌های بهداشتی باشد. وجود استخر در یک ویلا یا باغ تداعی‌کننده یک زندگی لاکچری است به‌طوری‌که امروزه اکثر باغ ویلاهای لاکچری و شمالی مجهز به استخر هست. از جمله نکات مهم برای طراحی استخر در خانه‌های ویلایی داخل یا خارج بودن از فضای ویلاست.

اصول و قواعد طراحی استخر ویلا

یکی از مهم‌ترین فاکتورها در طراحی یک استخر مناسب برای ویلا، نقشه و نحوه معماری است به این نحو که شما در ابتدا باید پتانسیل زمین ساختمان از نظر موقعیت مکانی بررسی کنید. در برخی از پروژه‌های ساخت‌وساز امکان طراحی استخر در نقشه از همان ابتدای کار در یم موقعیت مکانی مناسب وجود دارد؛ ولی در زمین‌هایی که پتانسیل ساخت استخر از نظر موقعیت مکانی در آن‌ها وجود نداشته باشد می‌توان از یک استخر کوچک در فضای سبز خانه یا ویلا استفاده کرد. قابل‌ذکر است که طراحی استخرهای روباز یا سرپوشیده در مدل‌های مختلف بسته به سلیقه کاربر امکان دارد. بهترین طراحی برای استخرها در فضاهای سبز و روباز در باغ ویلاها، مدلی است که کمترین هزینه در طراحی و بالاترین بهره‌وری در استفاده از فضا را داشته باشد.

نکات تأسیساتی از جمله ملزومات طراحی زیبا برای یک استخر است. تأمین آب موردنیاز در استخر، ایمن‌سازی استخر، لوله‌کشی مناسب و سیم‌کشی برق، وسایل گرمایشی و سرمایشی، امکان ضدعفونی آب برای رعایت بهداشت و موارد بسیار دیگر از جمله موارد تأسیساتی مهم در طراحی مناسب برای یک استخر است.

از جمله فاکتورها و عوامل تأثیرگذار در طراحی مناسب استخر می‌توان به فضای در نظر گرفته شده برای طراحی، جنس مصالح استفاده شده، شکل هندسی استخر، رنگ و همه این موارد اشاره کرد.

مراحل ساخت استخر ویلا

هنگام تهیه نقشه برای استخر باید ابتدا تمامی جزئیات نقشه را خصوصاً موقعیت مکانی مناسب برای تابش مناسب نور قبل از مراحل اجرایی مشخص کنیم. سپس نوبت به شروع ساخت‌وساز می‌رسد. هنگام نقشه‌کشی برای استخرها دقت داشته باشید که هر مدل استخری برای یک نوع فضا مناسب است، استخرهای روباز برای فضاهای بازی مثل محوطه آزاد ویلا و حیاط و حتی باغ‌ها مناسب است. درحالی‌که استخرهای سرپوشیده برای داخل ساختمان‌های ویلایی مناسب است.

اولین مرحله از ساخت استخر بعد از نقشه‌کشی، خاک‌برداری و گودبرداری است. در مرحله دوم ساخت استخر بتن‌ریزی دیواره‌ها و کف استخر سپس پوشاندن آن‌ها با مصالح است. از جمله مصالحی که برای استخرسازی استفاده می‌شود، سیمان و بتن است. حالا نوبت به قالب‌گیری، آرماتوربندی و عایق‌بندی دیواره‌ها و کف استخر است. برای پوشاندن کف استخر از مصالح مقاوم و سختی مثل موزاییک و کاشی‌های مخصوص استخر استفاده می‌شود.

1. محوطه‌سازی در اطراف استخر

محوطه‌سازی در اطراف استخر

از مهم‌ترین عوامل زیباسازی استخرها در باغ و ویلا محوطه‌سازی در اطراف آن است. این مقوله برای استخرهای روباز خصوصاً استخرهایی که در فضاهای سبز ساخته شده باشند اهمیت ویژه‌ای دارد. از جمله کارهایی که می‌توانید برای فضاسازی اطراف یک استخر انجام دهید کاشتن گل و گیاهان رنگارنگ است. پوشش‌های گیاهی سرسبز و رنگی کوتاه بهترین نمونه‌های کاربردی هستند. شما حتی می‌توانید از مبلمان‌های مختلف راحتی و صندلی‌های حصیری کوتاه نیز برای راحتی فضا استفاده کنید. از جمله تمهیدات دیگری که برای فضاسازی استفاده می‌کنید می‌توان به سقف‌های پوششی در برابر نور آفتاب و بارش‌های پاییزی استفاده کنید.

2. تعیین مقدار بودجه

میزان بودجه‌ای که برای طراحی یک استخر در نظر می‌گیرید یکی از مهم‌ترین عواملی است که در کیفیت مطلوب ساخت‌وساز استخر مؤثر است. پس مهم است که قبل از طراحی و ساخت‌وساز استخر پیش‌بینی مناسبی در مورد میزان بودجه داشته باشید.

3. طراحی با توجه به نیاز کاربری

قبل از طراحی استخر باید به این نکته توجه داشته باشید که نیاز کاربران چیست. عمق مناسب استخر بسته به هدفی که استخر برای کاربران ویلا دارد از مهم‌ترین فاکتورهای مدنظر است. شما هنگام طراحی یک استخر مناسب باید بدانید هدف کاربردی از نیاز به استخر چیست و سپس مناسب با آن نقشه مناسبی برای استخر داشته باشید.

4. کیفیت و ایمنی

تضمین ایمنی استخر از حیاتی‌ترین مسائل در طراحی و ساخت استخر است. یک طراح خوب هنگام ساخت استخر باید به مواردی همچون لغزنده نبودن فضای اطراف استخر، داشتن نرده و حفاظ، امکانات مناسب برای ضدعفونی‌کردن یا تخلیه استخر توجه کافی را داشته باشد.

5. ابعاد استخر ویلا

ابعاد مناسب برای یک استخر متناسب با فضای کل ساخت ویلا است. توجه داشته باشید که مساحت کل فضایی که برای طراحی و ساخت استخر در نظر گرفته شده است از موارد مؤثر در ابعاد استخر است. ابعاد مناسب برای استخر را باید هنگام نقشه‌برداری به طور دقیق اعمال کنید. این مورد بسته به مساحت طراحی و فضای سبز و محوطه اطراف آن است. یکی از پیش‌فرض‌های مهندسی در طراحی استخر این است که می‌توانید حدوداً یک‌سوم از فضای محوطه را به استخر اختصاص دهید. عمق استخر نیز باید متناسب با طول و عرض آن مشخص شود.

انواع مدل‌ها برای طراحی استخر ویلا و باغ

انواع مدل‌ها برای طراحی استخر ویلا و باغ

انواع مدل‌ها برای طراحی استخر ویلا و باغ

امروزه مهندسین با علم و خلاقیت بالایی که دارند نمونه مدل‌های جذاب و مهندسی شده‌ای برای طراحی استخر در نظر می‌گیرند. برای مشاهده این نمونه را بر روی “انواع مدل‌های طراحی استخر” کلیک کنید.

نتیجه

طراحی استخر در یک استخر ویلا علاوه بر ارزش مادی‌ای که برای ساختمان شما دارد باعث زیباتر شدن فضای ساختمان شما می‌شود. شما می‌توانید با یک استخر فضایی زیبا و دلنشین در محوطه ویلا یا باغ خود ایجاد کنید. امروزه مدرن‌ترین ویلاها دارای استخرهای سرپوشیده یا روباز زیبایی هستند. در این مقاله به بررسی یک سری نکات مهم درباره طراحی استخر ویلا پرداختیم. تجربیات خود را از استفاده مناسب از استخر با ما در میان بگذارید. با سپاس از همراهی شما.

منبع: pinterest. com

کف‌سازی استخر

کف‌سازی استخر

امروزه در برخی از خانه‌ها به دلیل افزایش سطح امکانات و رفاه و در برخی از صنایع به دلیل برطرف‌کردن نیاز‌های صنعتی از استخر، استفاده می‌شود. ما در این نوشته از سایت فلان قصد دارم تا به بررسی موضوع کف‌سازی استخر که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین بخش‌های استخر به‌حساب می‌آید بپردازیم. در ساخت استخرهای بتونی و بلوکی، توجه به بخش کف‌سازی استخر موضوعی فوق‌العاده مهم و اساسی است. زیرا اگر در ساخت این بخش از استخر کوتاهی انجام شود، در مقابل فشار‌ها و نوسانات شکسته شده و کل فضای استخر تخریب می‌شود. ما شما را در این مقاله از سایت آبگین پول با مراحل ساخت استخر به همراه کف‌سازی استخر آشنا خواهیم کرد. پس در ادامه با ما همراه باشد و در صورت نیاز به اصول طراحی استخر با ما تماس بگیرید.

روش ساخت استخر

روش ساخت استخر

روش ساخت استخر و نکات اصولی اولیه آن

جهت شروع ساخت استخر در ابتدا باید یک طرح و شکل اولیه برای سازه باتوجه‌به سلیقه مشتری تهیه نمود. کاربردی‌بودن یک استخر به شکل هندسی آن بستگی دارد. برای مثال، استخر‌های کشاورزی را به‌صورت مربع و یا مستطیل، استخر‌های ویلایی را به به‌صورت اشکال انتزاعی و استخر‌های عمومی را به‌صورت مستطیل اجرا می‌کنند. در روند ساخت استخر باید به این نکته توجه داشته باشیم که مراحل ساخت استخر به‌گونه‌ای تنظیم شود که کمترین روند انقطاع در پروژه صورت گیرد. زیرا ایجاد وقفه بین کار برای دوام و محکم‌کاری استخر امن نیست و امنیت و استقامت آن را زیر سؤال خواهد برد. برای ساخت استخر‌های بلوکی باید توجه داشت هرچه میزان ارتفاع استخر بیشتر باشد، به همان میزان نیز باید کف استخر محکم و مقاوم باشد. در ادامه به مراحل ساخت استخر به ترتیب می‌پردازیم.

1. گودبرداری

اولین مرحله در ساخت استخر، گودبرداری آن است. زیرا که ادامه روند ساخت صحیح استخر به مرحله گودبرداری آن بستگی دارد. در این مرحله در ساخت استخر باید توجه نمود که یکایک مراحل قانونی را پی نموده تا در ادامه به مشکل برنخوریم. برای بهبود روند گودبرداری می‌توانیم آن را به یک پیمانکار بسپاریم.

2. هموارکردن خاک

هموارکردن سطح می‌تواند کمک زیادی به کف‌سازی استخر بکند. زیرا این روند به شما کمک خواهد کرد تا شیب بندی کف استخر به‌درستی شکل گیرد. این مرحله به همراه کمپکت کردن شن و ماسه کف استخر است که باید توسط دستگاه کمپکت انجام پذیرد. برای نتیجه بهتر می‌توان از یک‌لایه نسبتاً ضخیم شن و ماسه بادی استفاده کرد.

3. آرماتوربندی استخر

یکی از مهم‌ترین مراحل ساخت استخر و کف‌سازی آن، آرماتوربندی آن است. این مرحله باتوجه‌به شرایط فنی و همچنین محاسبات دقیق وزن و ارتفاع استخر صورت می‌گیرد. در این مرحله کف و محدوده‌های گودبرداری شده با آرماتوربندی تقویت شده و شرایط برای بتن‌ریزی مهیا خواهد شد.

4. لوله‌کشی استخر

این مرحله در کف‌سازی استخر از اهمیت بالایی برخوردار است. زیرا که پس از ساخت استخر دسترسی به آن دشوار بوده و هنگام به‌وجودآمدن مشکلات، تعمیر و بازسازی آن دردسرساز است.

5. چرغ و سیم‌کشی استخر

این مرحله نیز مانند تمامی مراحل قسمت قبل، حائز اهمیت است. زیرا هم‌جواری سیم‌های برق و آب می‌تواند بسیار پر‌خطر است. پس این مرحله را باید با نهایت دقت سپری کرد. پیمانکار استخر می‌تواند از مشاورین ماهر در انجام این امر کمک بگیرد.

6. بتن ریزی استخر

ساخت یک بتن آب‌بندی مخصوصاً در استخرهایی که با فشار منفی برخوردار هستند، یک امر بسیار لازم و ضروری است. قبل از انجام این مرحله بهتر است به نکات زیر توجه شود.

– بتن‌ریزی در هوای کاملاً متعادل صورت پذیرد.

– آب بتن به‌اندازه‌ای باشد که بتن‌ها دچار ترک‌خوردگی نشوند.

– ماله‌کشی سطح بتن مداوم و بادقت بالایی انجام شود.

– از پوشش کامل بتن مطمئن شوید و اطمینان خاطر داشته باشید که تمام سطح آرماتوربندی با بتن پوشانده شده است.

– پس از اتمام کار بتن‌ریزی و باز کردن قالب‌ها، کیورینگ و نمپاشی را حتماً انجام دهید.

و….

آب‌بندی یا عایق‌کاری استخر

این مرحله در کف‌سازی استخر چه پس از ساخت استخر بتنی و چه پس از ساخت استخر با استفاده از بلوک، امری لازم و ضروری است. این مرحله از حساسیت‌های بالایی برخوردار است که باید در انجام آن دقت شود. آب‌بندی‌های بتن پس از بازکردن قالب‌های بتن و ترمیم نقاط موردنیاز انجام شده و آب‌بندی استخر‌های سیمانی بعد از اجرای لایه پایانی سیمان قابل‌اجرا است. استفاده از مواد پلیمری سیمانی، بهترین روش برای آب‌بندی کف‌سازی استخر است. یکی از ویژگی‌های زبان زد این نوع آب‌بندی، چسبندگی بالا و مقاومت ویژه آن در بین تمام مواد عایق استخرسازی است. علاوه‌برآن این نوع آب‌بندی  کاملاً در برابر نفوذ و نشتی آب مقاوم و محکم بوده و به‌جرئت می‌توان گفت جزو اقتصادی‌ترین و به‌صرفه‌ترین نحوه آب‌بندی در کف‌سازی استخر است.

عایق‌کاری استخر

عایق‌کاری استخر

کاشی‌کاری استخر

می‌توان گفت کاشی‌کاری استخر، نقش نهایی کیفیت استخر را بر عهده دارد. کاشی‌کاری استخر با تمامی کاشی‌کاری‌های معمولی متفاوت است. طرح و رنگ کاشی برای کف و دیواره‌های استخر، در زیبایی و نمای آن بسیار تأثیرگذار خواهد بود که در ادامه این مطلب بیشتر در مورد کاشی‌کاری و کف‌سازی استخر برایتان توضیح خواهیم داد.

ممکن است این سؤال برای شما پیش‌آمده باشد که کدام نوع کف‌سازی برای استخر مناسب است؟

کف‌پوش وینیل: زمانی که صحبت از مقاومت و استحکام در برابر آب خواهد شد، کف‌پوش‌های وینیل حرف اول را می‌زنند. زیرا که هر آبی که روی آن می‌ایستد، در نهایت برون هیچ‌گونه آسیبی به وینیل تبخیر خواهد شد. ولی درعین‌حال این نوع کف‌پوش بسیار سر و لغزنده است.

کاشی چینی: این نوع کف‌پوش معمولاً در حمام، استخر و یا سایر مناطقی که در معرض آب خالص قرار گرفته‌اند، به کار می‌رود. این ماده در برابر آب شدید، بسیار محکم و مقاوم است.

کاشی و سرامیک: این نوع کف‌پوش نیز همانند کاشی چینی، در مناطقی که آب فراوان قرار دارند، کاربرد زیادی دارند. اما کاشی‌هایی که از عنوان چینی استفاده می‌کنند، نرخ جذب آب با رتبه کمتر از 5/0 درصد دارند. نقطه‌ضعف چینی را می‌توان درزهای دوغاب شده بین کاشی‌ها، معرفی کرد.

کاشی‌کاری استخر

کاشی‌کاری استخر

سخن پایانی

در پایان دریافتیم که کف‌سازی استخر از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا که استخر باید از استحکام و مقاومت قابل‌توجهی برخوردار باشد. همچنین باید به نکاتی که در مطالب بالا ذکر شد، دقت زیادی کرده تا بتوانیم در نهایت از یک استخر قابل‌اطمینان رونمایی کنیم. در این مقاله سعی شد تا تمامی مراحل کف‌سازی استخر برایتان شرح داده شود. در صورت ایجاد هرگونه سؤال، می‌توانید در قسمت کامنت‌ها آن را با ما به اشتراک بگذارید تا دراسرع‌وقت به شما پاسخ داده شود. همچنین می‌توانید پیشنهادها و انتقادات خود را برای ما به اشتراک بگذارید. از حسن توجه شما سپاسگزاریم.

منبع: kronosceramiche. com

هزینه ساخت جکوزی در منزل

هزینه ساخت جکوزی در منزل

پس از پشت سر گذراندن یک روز پر مشغله و خسته کننده، استفاده از یک ماساژآبی و استراحت در یک جکوزی، احساس فوق العاده‌ای به افراد میبخشد. اما مسافت طولانی و مشکلات ترافیکی خود یک دغدغه بزرگ برای رسیدن به یک جکوزی است که افراد از آن دوری میکنند و تمایل رفتن به آنجا را ندارند. پس با داشتن یک جکوزی در منزل شخصی خود، می‌توانیم از آن لذت کافی را ببریم و از مزایای آن به خوبی بهره مند شویم. اصولا هزینه ساخت جکوزی در منزل، میتواند باتوجه‌به امکانات و ابعادی که مدنظر ماست، متفاوت باشد. امروزه با پیشرفت علم در صنعت خانه سازی، شاهد به روز شدن مصالح در امور ساختمان سازی و همینطور استخر و جکوزی هستیم. در این مقاله از سایت آبگین پول قصد داریم تا شما را با هزینه ساخت جکوزی در منزل و عوامل آن آشنا سازیم. پس اگر قصد ساخت یک جکوزی در منزل خود دارید، مارا تا انتهای این متن همراهی کنید و در صورت نیاز به اصول طراحی استخر حتما از خدمات ما بهره‌مند شوید.

ساخت جکوزی

هزینه ساخت جکوزی در منزل چقدر است؟

اگر بخواهیم در یک جمله به این سؤال پاسخ دهیم، باید بگوییم، هزینه ساخت جکوزی در منزل به عوامل مختلفی از جمله انواع روش ساخت جکوزی، جکوزی‌های آماده، سایز و اندازه موردنظر آن و همچنین تجهیزاتی که در حین کار از آن استفاده می‌شود، بستگی دارد. اما علی‌القاعده در بین تمامی موارد ذکر شده، بیشترین هزینه‌ای که در امور جکوزی خانگی به خود اختصاص می‌دهد ساختن آن است. اشخاص برای ساخت یک جکوزی در منزل شخصی و یا ویلای خود باید از بهترین مصالح و برترین امکانات استفاده کنند. همین امر باعث شده که هزینه ساخت جکوزی در منزل به‌مراتب بیشتر از جکوزی در اماکن عمومی شود.

5 مراحل ساخت جکوزی خانگی

در ابتدا برای ساخت یک جکوزی باید یک برنامه دقیقی از نظر شیوه ساخت جکوزی، مدیریت مالی و اقتصادی و همچنین زمان‌بندی مناسب داشته باشیم. با داشتن یک برنامه دقیق ما می‌توانیم بدون اتلاف وقت هزینه تقریبی جکوزی در منزل را برآورد کنیم. همچنین داشتن یک برنامه درست در زمان ما نیز صرفه‌جویی خواهد کرد. از ابتدایی‌ترین عواملی که در این مرحله باید در نظر داشت، می‌توان به‌اندازه و ابعاد جکوزی، شکل و تجهیزات ظاهری و همچنین ظرفیت و قابلیت آن اشاره نمود.

1. طراحی شکل ظاهری جکوزی

این مرحله، اولین مرحله در ساخت استخر در منزل است. امروزه با استفاده از نرم‌افزارهای معماری می‌توان سازه را قبل از اجرا و ساخت، طراحی کرده و در صورت انتخاب ظاهر آن بسته به محیطی که در آن سازه قصد داریم جکوزی را بسازیم، انتخاب می‌کنیم. همچنین در انتخاب نقشه سازه دقت کنیم که پیچیدگی نقشه سازه با اجرای آن، رابطه مستقیم دارد. همچنین هزینه آن نیز افزایش خواهد یافت.

2. خاک‌برداری برای ساخت جکوزی در منزل

مرحله خاک‌برداری در ساخت جکوزی، زمانی دارای اهمیت است که مکان موردنظر برای ساخت، منزل شخصی، ویلا و یا باغ باشد. در این صورت مهندسین و یا پیمانکاران می‌توانند مطابق نقشه و استانداردها در ساخت جکوزی گودبرداری کرده و سپس بستر را برای ادامه مراحل آماده کنند.

3. آرماتوربندی و اجرای اسکلت جکوزی

بعد از پشت سر گذاشتن مرحله اولیه یا همان گودبرداری، نوبت به مرحله اجرای اسکلت جکوزی می‌شود. در این مرحله طبق نقشه‌های موجود و مشخص‌بودن اندازه دقیق آرماتور، نسبت به ساخت آن اقدام خواهیم نمود. این کار را ازاین‌جهت انجام داده تا مقاومت و دوام سازه را افزایش دهیم و از ایجاد ترک‌خوردگی و یا شکستگی جکوزی در حین استفاده و بهره‌وری از آن جلوگیری کنیم.

4. تأسیسات جکوزی و بتن‌ریزی

تأسیسات جکوزی و بتن‌ریزی

این مرحله یکی از مهم‌ترین مراحل در ساخت یک جکوزی است. این مرحله ازآن‌جهت حائز اهمیت است که پس از اتمام ساخت دسترسی به آن بسیار دشوار بوده و در هنگام به‌وجودآمدن هرگونه خرابی، تعمیر آن سخت و هزینه بر است.  در این مرحله دو ورودی آب سردوگرم را برای جکوزی در نظر می‌گیریم. پس از آن نوبت به مرحله بتن‌ریزی است. در این مرحله دقت داشته باشید که از مواد نرم و روان استفاده کنید تا در اجرای مرحله بتن‌ریزی به مشکل برنخوریم.

5. ساخت شکل ظاهری و اجرای پوسته جکوزی

در مرحله ساخت شکل ظاهری جکوزی، باتوجه‌به نقشه موجود با استفاده از آجر و بتن قالب کلی و یا همان حوض جکوزی را درست می‌کنیم. توجه داشته باشید که آب‌بندی جکوزی نیز در این مرحله انجام می‌گیرد. سپس در آخرین مرحله در ساخت جکوزی، سرامیک و قسمت پوسته آن را اجرا خواهیم کرد.

تجهیزات موجود در ساخت جکوزی

تجهیزات جکوزی جزو ابزارهای ضروری است که برای داشتن یک جکوزی خانگی استاندارد باید تهیه کرد. تجهیزات لازم برای ساخت جکوزی در منزل عبارت‌اند از هیتر یا آب‌گرم‌کن آب جکوزی، جت آب جکوزی، روشنایی و نورپردازی جکوزی، پمپ آب جکوزی، تصفیه آب جکوزی و اسکیمر. در ادامه مطلب تمامی موارد را به طور مختصر برایتان توضیح خواهیم داد.

1. هیتر یا آب‌گرم‌کن

به‌جرئت می‌توان گفت این وسیله یکی از اصلی‌ترین ابزار ضروری برای یک جکوزی است. زیرا ماهیت و چیستی جکوزی به هیتر یا آبگرم کن برمی‌گردد. از انواع هیتر‌ها می‌توان برای گرمایش جکوزی استفاده کرد؛ اما هیتر برقی به دلیل اینکه حجم کمی را اشغال می‌کند، از محبوبیت بالایی برخوردار است.

2. جت جکوزی

جت جکوزی وظیفه پمپاژ مخلوطی از آب‌وهوا را دارد. این ابزار از دو قسمت پایه و سر تشکیل شده است. پایه آن در قسمت پشت جکوزی و سر جت نیز در داخل آن نصب خواهد شد.

3. روشنایی جکوزی

روشنایی و نورپردازی در جکوزی‌های عمومی فاقد اهمیت هستند. اما در جکوزی داخل منزل به دلیل داشتن جلوه زیبا و لوکس، از اهمیت بالایی برخوردارند.

4. پمپ آب جکوزی

یکی دیگر از ابزارآلات ضروری و حیاتی برای جکوزی در منزل، پمپ آب است. این وسیله وظیفه به جریان در آوردن آب در طول استفاده از آن را برعهده دارد. قدرت پمپ‌ها آن‌قدر زیاد است که فعالیت آن باعث شده دیگر ارگان‌های جکوزی نیز به فعالیت عادی خود بپردازند.

5. تصفیه آب جکوزی

این وسیله نیز وجودش در هر جکوزی ضروری بوده و نصب می‌شود. این وسیله کثیفی‌ها و ضایعات آب را گرفته، آن را تصفیه کرده و سپس آب را به داخل جکوزی برمی‌گرداند. این کار با استفاده از فیلتر‌های موجود در دستگاه تصفیه انجام می‌شود.

6. اسکیمر

وجود اسکیمر‌ها در کنار دستگاه تصفیه لازم و ضروری است. زیرا که این دستگاه ضایعات و مواد اضافی را گرفته و به بخش تصفیه آب منتقل می‌کند تا در طول بهره‌برداری آبی پاکیزه را برای استفاده داشته باشیم. وجود این دستگاه در جکوزی‌های عمومی از اهمیت بالایی نسبت به جکوزی در منزل برخوردار است.

کاهش هزینه ساخت جکوزی در منزل

برای کاهش هزینه ساخت جکوزی در منزل می‌توانیم در هنگام طراحی و اجرای آن  از متریال و مواد اولیه باکیفیت سطح متوسط استفاده کنیم. همچنین می‌توانیم بخش نورپردازی و تجهیزات روشنایی که وجود آن ضرورتی برای جکوزی ندارد را حذف کنیم.

اسکیمر

اسکیمر

سخن پایانی

مهم‌ترین عامل در تعیین هزینه ساخت جکوزی، تجهیزات است. چرا که سازه جکوزی یک سازه کوچک است و معمولاً زیاد هزینه‌بردار نیست، اما همین سازه کوچک تأسیسات بسیار پیچیده‌ای دارد. یک جکوزی، تمام تأسیسات یک استخر کوچک شامل مدار تصفیه و گرمایش را داراست، از طرفی دارای پمپ‌های ماساژ قوی نیز هست. از طرفی  در بازار تجهیزات با برندهای متفاوت چینی، ایتالیایی و آمریکایی وجود دارند که در مورد برخی از تجهیزات قیمت نمونه آمریکایی چهار برابر نمونه چینی است؛ لذا تجهیزات انتخاب شده برای جکوزی به‌شدت هزینه ساخت جکوزی را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. نوع سرامیک انتخاب شده برای جکوزی، چراغ‌ها، تابلو برق، رینگ جکوزی و… نیز بر هزینه ساخت جکوزی مؤثرند اما همان‌طور که پیش‌تر نیز اشاره شد مهم‌ترین عامل تأسیسات جکوزی است.

منبع: homeguide. com

طراحی استخر خانگی

طراحی استخر خانگی

استخر و شناکردن یکی از تفریحات محبوب در هر سن و سالی است. امروزه شلوغی بیش از اندازه استخرهای عمومی باعث شده است که بسیاری از آپارتمان‌نشینان و یا ویلا نشینان به فکر استخر خانگی باشند و با یک طراحی استخر خانگی اوقات خوش را به خانه بیاورند.

ممکن است شما هم در خانه خود فضای مناسبی داشته باشید و به تازگی ویلا خریداری کرده باشید و بخواهید در آن یک استخر فوق العاده بسازید، شما می توانید بسته به محیط، متراژ و… استخر خانگی محبوب خود را انتخاب کنید. شما در سایت آبگین پول می توانید به راحتی اجرا و ساخت انواع استخر از صفر تا صد را تجربه کنید.

انواع استخر

استخرها از نوع موقعیت قرارگیری در ساختمان به 2 دسته روباز و سرپوشیده تقسیم می‌شود، استخر روباز معمولاً

در خانه‌های ویلایی، تراس ساختمان، باغ و پشت‌بام ساخته می‌شود؛ اما در دسته سرپوشیده در داخل خانه ساخته می‌شود؛ اما به دلیل هزینه بالایی که دارد مردم بیشتر ترجیح می‌دهند استخر روباز را انتخاب کنند.

مقدمات ساخت استخر خانگی

مقدمات ساخت استخر خانگی

مقدمات ساخت استخر خانگی

دوست دارید استخر شما چگونه باشد؟ دوست دارید پایه ساخت استخر چگونه باشد؟ سیمانی؟ سرامیکی؟ پیش‌ساخته شده؟ بودجه شما در ساخت استخر خانگی بسیار مهم است و باید قبل از شروع کردن ساخت استخر خانگی بودجه خود را تعیین کنید.

فضای مد نظرتان برای ساخت استخر را در نظر گرفته‌اید؟ باید در نظر داشته باشید که بهترین مکان برای ساخت استخر مکانی باشد که آفتاب خور باشد تا هزینه گرم‌شدن آب کاهش پیدا کند، نکته مهم‌تر از آن این است که در کنار استخر درختانی با ریشه بلند وجود نداشته باشد.

اگر حواستان به درختان نباشد باعث نابودکردن سازوکار استخر و سیستم لوله‌کشی و در آخر مشکل در تخلیه آب ایجاد می‌کند و کاهش نور، ریختن برگ و کثیفی آب با صمغ و ایجاد رسوب در کف استخر باعث دوبرابر کردن هزینه‌های نگهداری می‌شود.

زیرساخت لازم برای ساخت استخر خانگی

پس از برسی همه‌جانبه محل قرارگیری استخر، نقشه‌کشی و دریافت مجوز باید به عمق و ابعاد استخر، منطقه موردنظر با کمک ماشین‌آلات حفاری، خاک‌برداری و… می‌کنند.

با کمک ماشین‌آلات کف استخر را صاف می‌کنند و بعد عمق استخر را مشخص می‌کنند، شیب بندی و بتن‌ریزی را ایجاد کرده و بعد آرماتوربندی کف استخر با میله‌گرد به‌صورت شبکه‌ای در کف و دیوار استخر قرار می‌گیرد.

تأسیسات استخر گام بعدی است. طبق نقشه اجرایی استخر، لوله‌کشی برای ورود و خروج آب و برق (برای روشنایی داخل استخر) شروع می‌شود. ممکن است بخواهید آب گرم در استخر داشته باشید به همین منظور باید فضایی را برای موتورخانه استخر در نظر داشته باشید. موتورخانه باعث تنظیم آب، تصفیه آب، پمپ و… می‌شود. موتورخانه اصولاً یک متر از کف استخر پایین‌تر است.

آب‌بندی استخر

بعد از اتمام دیواره و کف استخر و خشک‌شدن آن نوبت به عایق‌بندی می‌رسد که با ترکیب سیمان سفید، پودر سنگ و چسب بتن ملاتی ساخته می‌شود که استخر را عایق‌بندی می‌کند. این ملاط با کمک متخصص 2 مرتبه روی تمام کف و دیواره استخر کشیده می‌شود و سپس تست می‌کنند که آیا آب از استخر نشت می‌دهد یا خیر، این تست به صورتی است که استخر را پرازآب کرده و بعد از چند روز سطح آب را برسی می‌کنند.

اگر بعد از اندازه‌گیری اندازه آب استخر متوجه پایین‌رفتن بیش از اندازه آب بودیم و یا در کناره استخر جای نَشتی آب وجود داشت باید مجدد آب‌بندی استخر صورت گیرد.

در آب‌بندی ورق‌هایی چون: ژئوتکستایل یا ژئوکامپوزیت برای عایق‌بندی استفاده می‌شوند.

زیرساخت لازم برای ساخت استخر خانگی

زیرساخت لازم برای ساخت استخر خانگی

مرحله نهایی ساخت استخر خانگی

پس از اتمام کاشی‌کاری و زیباسازی محیط اطراف استخر، درون آن را پرازآب کرده و پمپ‌ها و سیستم گرمایشی را روشن می‌کنیم، بعد از برسی تمامی موضوعات و نداشتن ایراد می‌توان از استخر استفاده کرد.

مدل‌های مختلف استخر خانگی

استخر مدل‌های مختلفی دارد که این مدل‌ها گوناگون هستند و ویژگی‌های ظاهری آن‌ها متفاوت است. انتخاب مدل استخر متناسب با محیط خانه، ابعاد و… زیبایی خانه را دوچندان می‌کند، استخر را می‌توان باتوجه‌به بودجه، مصالح و میزان تخصص پیمانکار به هر شکلی که دوست داشتید بسازید.

استخر دایره‌ای

استخرهای منحنی به شکل دایره، نیم‌دایره یا بیضی همیشه گزینه خیلی خوب و جذابی است که چشم همه را به خود خیره می‌کند، این نوع استخر ظاهری متفاوت از حالت کلاسیک و سنتی دارد. می‌توان در کنار استخر از بوته‌ها و گیاهان زینتی استفاده کرد تا زیبایی استخر را دوچندان کند.

استخر مستطیل

اکثر افراد دوست دارند شکل ظاهری استخر به سبک کلاسیک و سنتی باشد تا هزینه استخر بالا نرود و با کمترین هزینه استخر خود را بسازند، خیلی از افراد به دلیل کمبود فضا مجبور به احداث استخر مستطیل هستند، می‌توانید در این نوع استخر از مبل‌های مخصوص برای جلوه جذاب‌تر استفاده کنید.

استخر توکار

این نوع استخر برای خانه‌های ساحلی بسیار مناسب است و این نوع استخرها از نوع پیش‌ساخته هستند و درون فضای آماده‌سازی شده تعبیه شده است.

استخر روی زمین

مدلی از استخر که لبه و کناره‌های آن چوبی و یا حتی سنگی است، این نوع استخر بسیار زیبا و لاکچری محسوب می‌شود، از کناره‌های آن به‌عنوان نیمکت نیز می‌توان استفاده کرد و با قراردادن بالشت فضایی زیبا و آرامش‌بخش را ایجاد کرد.

انواع مختلف طراحی استخر

  1. طرح مارپیچ
  2. نمای سنگی
  3. نمای شیشه‌ای
  4. استخر با طرح دلخواه

طراحی استخر خانگی

در مقاله طراحی استخر خانگی به موارد کاربردی ساخت استخر پرداختیم تا به شما کمک کنیم به‌صورت آگاهانه برای طراحی استخر خود اقدام کنید، برای داشتن یک استخر متفاوت و خاص می‌توانید از یک استخر خمیده با نمای سنگی برای زیباتر کردن خانه استفاده کنید.

انتخاب رنگ متفاوت کاشی می‌تواند به جذابت آن بسیار بیفزاید، برای داشتن یک استخر خانگی خصوصی‌تر می‌توانید از استخر شیشه‌ای بهره‌مند شوید، استخر بدون سکو یا سرسره دیگر لذتی ندارد به همین منظور فراموش نکنید که سرسره یا سکو به استخر خود اضافه کنید.

طراحی استخر خانگی

طراحی استخر خانگی

منبع: thespruce.com